OD IJsselland houdt 19 april regionaal asbestcongres

asbest dak

Hoe helpen we asbest de wereld uit? Een belangrijke vraag om onze leefomgeving gezonder en veiliger te maken. Omgevingsdienst IJsselland houdt daarom samen met partners een regionaal asbestcongres.

Op donderdag 19 april a.s. organiseren we in samenwerking met SGS Search en Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek een regionaal asbestcongres voor Noordoost Nederland in Zwolle.

Zoeken naar collectieve oplossingen
Het uitbannen van asbest staat hoog op de maatschappelijke agenda. Uiterlijk in 2024 moeten alle asbestdaken in Nederland verwijderd zijn. Dat is voor eigenaren, betrokken bedrijven en overheden een grote uitdaging. Tijdens dit congres presenteren en delen wij de laatste ontwikkelingen. Via praktijkvoorbeelden en stellingen gaan onder andere gemeenten, omgevingsdiensten, woningbouwverenigingen en asbestsaneerders met elkaar in gesprek. Door creatief te kijken naar verschillende argumenten zoeken wij zo naar collectieve oplossingen voor asbestvraagstukken.

Interesse? Of meer weten?
Bent u werkzaam bij een gemeente, omgevingsdienst, woningbouwvereniging, asbestsaneerder of in een andere relevante branche? Bent u geïnteresseerd in dit congres en wilt u meer weten over de praktische informatie en het programma? Kijk hier en meld u aan via de website van SGS Search.

Geplaatst op: 5 april 2018