Wat doen wij en hoe is het om bij ons te werken? Werken bij OD IJsselland betekent werken in een informele, collegiale en open sfeer. Onze collega’s hebben veel flexibiliteit in de manier waarop ze hun werk invullen: flexibel op ons kantoor in Zwolle, bij gemeenten in de regio of provincie, of vanuit huis. Ben je benieuwd naar onze arbeidsvoorwaarden? We vertellen je er graag meer over.

Vacatures

Benieuwd welke functies er bij ons beschikbaar zijn? Bekijk onze vacaturepagina. Ook voor stages ben je bij ons van harte welkom.

Onze organisatie

Er werken ongeveer 130 collega’s bij ons. We zijn trots op onze platte organisatie met de teams Vergunningen, Toezicht & Handhaving en Advies en een stafteam. Meer weten over onze organisatie?

Yuri Bruggeman
“Elke dag is weer anders. Vooral de afwisseling tussen controles, klachten en het uitwerken daarvan vind ik leuk. Binnen OD IJsselland zit een schat aan kennis, waarin alle milieuaspecten zijn ondergebracht. Voor mij als jonge medewerker is dit een ideale omgeving om kennis op te bouwen en ervaring op te doen.”
Yuri Bruggeman, toezichthouder industrie

Solliciteren: hoe gaat dat?

En dan, dan heb je een vacature bij ons gevonden waarin je interessen hebt. Ben je benieuwd hoe de sollicitatieprocedure in zijn werk gaat? We hebben de stappen in het sollicitatieproces voor je op een rijtje gezet.

Anneke Donkersloot3
“Bij OD IJsselland kun je nog veel pionieren, bouwen en ontwikkelen. Door de korte lijnen en platte structuur kun je snelle stappen zetten. Mijn collega’s zijn heel vriendelijk en gezellig en altijd bereid om me ergens mee te helpen. Tegen alle mensen die een baan bij OD IJsselland overwegen zou ik zeggen: kom hier vooral eens langs om de sfeer op te snuiven en te praten over de perspectieven die er zijn!”
Anneke Donkersloot, adviseur luchtkwaliteit, geur en emissies

Meer weten over hoe nieuwe collega’s het werken bij ons ervaren? Lees hun ervaringen in de reeks ‘Koffie met…’ op LinkedIn:

Maarten van Rijssen3
“Ik vind het sterk dat OD IJsselland zich in korte tijd heeft ontwikkeld tot een professionele dienst. We bieden onze partners meerwaarde. Ik ervaar de OD als een toegankelijke organisatie. We zijn informeel en toch professioneel en de sfeer op de werkvloer is prettig collegiaal.”
Maarten van Rijssen, adviseur Bodem en Bouwstoffen