Stap 1: Je stuurt je sollicitatie in
Je volgt de stappen in ons sollicitatieportaal en laat je gegevens voor je sollicitatie achter.

Stap 2: Wij maken een voorselectie
Na de sluitingsdatum  bekijken we iedere sollicitatie zorgvuldig en selecteren kandidaten waarvan wij denken dat ze  het best passen bij de functie. Zijn we enthousiast na het bekijken van jouw sollicitatie? Dan word je uitgenodigd voor een selectiegesprek.

Stap 3: We voeren selectiegesprekken
Het eerste gesprek vindt plaats in de week die we in de vacature noemen. De selectie kan bestaan uit één of meerdere gespreksrondes. Tijdens deze gesprekken maak je kennis met Omgevingsdienst IJsselland en maken wij kennis met jou! Daarnaast bespreken we graag jouw mogelijkheden en gaan we in op de functie, je cv en motivatiebrief.

Stap 4: Uitkomst van de gesprekken
Binnen drie werkdagen na de selectiegesprekken stellen we je op de hoogte van de uitkomst van de procedure. Mocht dit niet lukken en wordt het een later moment, dan hoor je dit vanzelfsprekend ook.

Stap 5: Arbeidsvoorwaardengesprek
Ben jij nog steeds enthousiast en is dit wederzijds? Dan voeren we een afsluitend gesprek waarin afspraken worden gemaakt over de datum van indiensttreding, je salaris en de overige arbeidsvoorwaarden.

Meer weten over de procedure?
Wil je meer weten over onze sollicitatieprocedure? Stuur een mail naar sollicitatie@odijsselland en onze HR-adviseur neemt daarna contact met je op.