Ook voor OD IJsselland zijn de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus niet zonder gevolgen. Wat doen we de komende weken?

Invulling werkzaamheden

Met ons werk in de vergunningprocedures en ons specialistisch advies gaan we gewoon door. Wel hebben we alle externe afspraken afgezegd. Ook fysieke bedrijfscontroles liggen voorlopig stil. Werkzaamheden zonder fysiek contact, zoals administratieve controles, gevelcontroles en bepaalde metingen vinden waar mogelijk nog wel doorgang. Alleen bedrijven waarbij sprake is van urgentie, een calamiteit of strafrechtelijk onderzoek, worden nog bezocht.

Medewerkers thuis aan de slag

Onze medewerkers zijn thuis aan het werk. Op kantoor zijn alleen nog medewerkers aan het werk voor wie het nodig is op kantoor te zijn. Het managementteam bespreekt dagelijks de voortgang in het werk en de mogelijkheden om als organisatie zo productief mogelijk te blijven. Zo verbeteren we om onze datakwaliteit, een arbeidsintensief werk. We voorzien in communicatie met een speciale themapagina op ons intranet en een dagelijkse update per mail voor medewerkers en, waar nodig, voor onze partners.