De vier grote gemeenschappelijke regelingen in IJsselland (Veiligheidsregio IJsselland, Regionaal Serviceteam Jeugd IJsselland, GGD IJsselland en OD IJsselland) zorgen voor een gezonde en veilige leefomgeving voor inwoners in regio IJsselland, die uit 11 gemeenten bestaat. Deze vier gemeenschappelijke regelingen organiseerden 10 september de Regiotour Gemeenschappelijke Regelingen. Ruim 70 (nieuwe) raadsleden maakten op locatie kennis met ons en ons werk.  

Bekijk de impressie van de dag

Ontvangst en welkom vond plaats bij GGD IJsselland. Na de kennismaking met elkaar, de GGD en Regionaal Serviceteam Jeugd IJsselland vertrok de groep naar Abbott Laboratories. Daar kregen de aanwezigen een kijkje in de keuken van Abbott Nederland en volgde een toelichting op het werk van de omgevingsdienst. De regiotour maakt onderdeel uit van het inwerkprogramma voor de raadsleden. De afsluiting vond plaats bij Veiligheidsregio IJsselland waar de groep op een interactieve manier kennismaakte met het werk van de Veiligheidsregio.

Ontvangst en welkom vond plaats bij GGD IJsselland. Na de kennismaking met elkaar, de GGD en Regionaal Serviceteam Jeugd IJsselland vertrok de groep naar Abbott Laboratories. Daar kregen de aanwezigen een kijkje in de keuken van Abbott Nederland en volgde een toelichting op het werk van de omgevingsdienst. De afsluiting vond plaats bij Veiligheidsregio IJsselland waar de groep op een interactieve manier kennismaakte met het werk van de Veiligheidsregio.

Regiotour, impressie bij de brandweer
Regiotour, impressie
Regiotour, impressie bij GGD
Beeldverslag